Brandmeldinstallaties

Home > Brandmeldinstallatiesdirect offertes aanvragen

Een brandmeldinstallatie signaleert en detecteert brandvorming. Meerdere partijen kunnen groot belang hebben bij de aanwezigheid van een brandmeldinstallatie. Vaak zijn het de eigenaar, verzekering en gemeente die dit wensen. Brandmeldinstallaties zijn er in verschillende vormen:

  • Automatische melders: brandblussers kunnen automatisch aanschakelen 
  • Centrale melding: een bepaald geluid zal door het betreffende gebouw klinkenrookmelder

In het gebouw dienen verschillende melders te worden geplaatst. Het goed onderhouden en beheren van uw brandmeldinstallatie zijn ook belangrijke zaken. Een beveiligingsbedrijf kan hierbij ondersteuning en hulp bieden. Er zijn op beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl veel bedrijven waar u gebruik kunt maken van een alarmcentrale.

Bij het aanbrengen van een brandmeldinstallatie kan het nodig zijn om enige vorm van educatie te volgen. Het is van noodzakelijk belang om bekend te zijn met de besturing en mogelijkheden van het brandmeldsysteem. 

Indien uw eisen erg specifiek zijn, dan kunt u ook een eigen installatie laten ontwerpen. De ontwerp- en inrichtingskosten zijn afhankelijk van de grootte en het soort systeem.

Ervaringen van andere bezoekers

Offerte snel ontvangen
"Ik heb de aanvraag vorige week dinsdag geplaatst. Begin deze week had ik er vier binnen. Voldoende om een beslissing te nemen. Deze service kan ik anderen zeker wel aanraden!"
Toegevoegd: R. Richters uit Rotterdam
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Voordelen van brandmeldinstallatie

Een goede brandmeldinstallatie biedt de volgende voordelen:

  • U voldoet aan mogelijke eisen van de gemeente of verzekeringsmaatschappij
  • Omwonenden, personeel en brandweer zijn automatisch op de hoogte
  • Medewerkers voelen zich veilig

Veelgestelde vragen

Zijn er installaties die de brandweer kunnen inschakelen?
Ja, die zijn er. Naast installaties die bijvoorbeeld werken met sirenes, zijn er ook systemen die de brandweer op de hoogte brengen van mogelijke brandvorming. Het is wel raadzaam om hierbij vals alarm zoveel mogelijk te voorkomen.

Het huis waar we heen zijn verhuisd heeft een brandmeldinstallatie. Wat moeten we doen als we niet weten hoe hij werkt?
In dit geval kunt u het best terecht bij een beveiligingsbedrijf. In sommige gevallen zal de specialist zichzelf laten informeren door iemand die ervaren is met uw type brandmeldinstallatie.

Kan ik offertes aanvragen voor brandmeldinstallaties en mijn specifieke wensen uitspreken?
Ja, beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl deelt beveiligingsbedrijven in op onder andere brandmeldinstallaties. Daarnaast kunt u in de laatste stap van de aanvraag uitgebreid uw specifieke wensen aangeven. Ook kunt u het beveiligingsbedrijf vragen een nieuw ontwerp te maken.

De website beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag heeft gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van beveiligingsbedrijven. Mocht u nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van beveiligingsbedrijven:


Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan om uw huis te laten beveiligen.