Evenementenbeveiliging

Home > Evenementenbeveiliging

Evenementen worden de laatste jaren steeds massaler georganiseerd.
Dit houdt in dat de eisen steeds strikter zijn met betrekking tot veiligheid.
  direct offertes aanvragen

De toepassing van middelen om de veiligheid op een evenement te waarborgen is dan ook diverser en wordt op steeds grotere schaal toegepast. Mogelijke evenementen waarbij een gedegen beveiliging gewenst kan zijn:

 • Sportevenementen
 • Beurzen
 • Dance-events
 • Besloten feesten

Naast bovengenoemde zijn er tal van "kleinere" evenementen waar de veiligheid een vereiste is voor uw bezoekers. Bij het beveiligen van uw evenement zijn er een aantal zaken waar u aan moet voldoen: 

 • Beveiligingsplan
 • Vergunning
 • Inlichten van externe partijen
 • Inhuren van beveiligers
 • Apparatuur zoals videobewaking evenement beveiliging

Een beveiligingsplan beschrijft alle mogelijke maatregelen en beschrijft wat van alle medewerkers op het evenement wordt verwacht. Een dergelijk plan is vereist voor het verkrijgen van een vergunning. Voor het verkrijgen van een vergunning dient u zich te wenden tot de gemeente waar het evenement zal plaatsvinden.

Het organiseren van een evenement is een grote verantwoordelijkheid. Het publiek verwacht onder alle omstandigheden een veilige omgeving. Een evenementenorganisatie dient communiceren met externe partijen zoals brandweer, politie en omwonenden. Daarnaast is de kans groot dat u beveiligingsapparatuur beschikbaar moet hebben. Het inhuren van een beveiligingsbedrijf kan deze zorgen voor u overnemen.

Ervaringen van andere bezoekers

Evenementebeveiliging via beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl
"We hebben onze evenementenbeveiliging via de offertedienst geregeld. Gelukkig is dit goed verlopen en kan ons dorpsfeest ongestoord verder worden georganiseerd. Wij raden deze dienst aan voor andere evenementenbureau's!"
Beoordeeld door: D. v/d Water uit Ijmuiden
Waardering: 9/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe ster

Voordelen van evenementenbeveiliging

Het inhuren van een evenementen beveiligingsbedrijf heeft onder andere de volgende voordelen:

 • Advies en hulp bij het opstellen van het beveiligingsplan.
 • Ondersteuning bij het verkrijgen van een vergunning.
 • Coördinatie van de beveiliging tijdens een evenement.
 • Het huren van beveiligers om het evenement veilig te laten verlopen
 • Het kunnen gebruiken van passende beveiligingssystemen en alarminstallaties

Veelgestelde vragen

Ik wil een evenement organiseren, maar weet niet wat ik moet doen om een vergunning te krijgen?
In dit geval kunt u het beste naar de gemeente gaan waar u het feest wil organiseren. Via de gemeente dient u de aanvraag in te dienen. U dient echter wel een degelijk beveiligingsplan te hebben.

We willen een groot feest organiseren maar weten niet of we dit beter aan een extern bedrijf kunnen overlaten?
Als u er niet zeker van bent dat u het evenement met uw eigen organisatie veilig kunt laten verlopen, dan zult u waarschijnlijk geen vergunning krijgen. Een beveiligingsbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van ‘evenementen’ bezit alle expertise om uw evenement veilig te laten verlopen.

Ik wil offertes aanvragen om mijn evenement te organiseren, maar kan ik mijn specifieke wensen wel aangeven?
In de laatste stap van de offerte aanvraag heeft u alle vrijheid om aan te geven wat u wenst.

De website beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag heeft gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van beveiligingsbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Op deze website kunt u offertes aanvragen en vergelijken van beveiligingsbedrijven. Onderstaand leest u meer over de specifieke diensten die deze beveiligingsbedrijven u kunnen bieden:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen