Veelgestelde vragen

Home > Veelgestelde vragen

direct offertes aanvragen

Wat voor informatie is er beschikbaar op het gebied van beveiliging?
U kunt meer informatie vinden op een van de volgende pagina's:

Mocht u alsnog vragen hebben na het lezen van de veelgestelde vragen op deze pagina, dan kunt u deze in de offerte aanvraag meesturen!

Waar kan een beveiligingsbedrijf mij mee helpen?
Een beveiligingsbedrijf kan helpen aan deskundig advies over uw huis-, evenementen- of bedrijfsbeveiliging. Het selecteren van de juiste apparatuur, alarminstallatie en eventueel portiers. In sommige gevallen, zoals bij een evenement, kan het wenselijk zijn om een vergunning te verkrijgen. Gespecialiseerde beveiligingsbedrijven kunnen u hierbij helpen.

Er is bij mij ingebroken en dat wil ik voortaan voorkomen. Wat kan ik het beste doen?
Het is erg vervelend als er een indringer in uw huis is geweest. Als u geen beveiliging heeft dan is het raadzaam om er een aan te schaffen. U kunt dit uiteraard zelf aanschaffen via een van de beveiligingsbedrijven op deze website. Vrijwel alle beveiligingsbedrijven kunnen u tevens voorzien van deskundig advies.

Ik wil een evenement organiseren maar wat is het belangrijkst in verband met de beveiliging?
Het allerbelangrijkst is het opstellen van een beveiligingsplan, waarin staat beschreven hoe u het evenement gaat beveiligen. Dit plan vormt een belangrijk onderdeel bij het verkrijgen van een vergunning. Als u hier geen ervaring in heeft, kan het raadzaam zijn om een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in te huren.

Ons bedrijf gaat verhuizen en we willen een brandmeldinstallatie, wat als ik op vakantie ga?
Een brandmeldinstallatie kan op verschillende manieren gekoppeld worden. Zo is het mogelijk om een SMS-alert te laten inbouwen, waardoor u per sms op de hoogte wordt gebracht. Wat voor een bedrijfspand ook nodig kan zijn is het aanbrengen van een alarm. Als u vaak weg bent, zoals op vakantie of voor een zakenreis, dan kan het handig zijn om gebruik te maken van een beveiligingsservice. Dat hout in dat bij brand, lekkage of inbraak een bericht wordt verzonden naar een centraal meldpunt. Op beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl zijn bedrijven beschikbaar die dat kunnen.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een beveiligingsbedrijf in zee? Laat het dan wel even weten aan deze bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel beveiligingsbedrijven ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere beveiligingsbedrijven maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De beveiligingsbedrijven hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere beveiligingsbedrijven bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde beveiligingsbedrijven. beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.


Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier! Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een beveiligingsbedrijf. Zo kunnen de beveiligingsbedrijven u makkelijk een offerte op maat toesturen.

Voor meer algemene informatie over beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl kunt u hier meer lezen

Direct offertes aanvragen kan natuurlijk ook!