Huisbeveiliging

Home > Huisbeveiliging

Inbraak en diefstal komt erg vaak voor. Huisbeveiliging kan daarom een belangrijk onderdeel zijn van uw woning. Het inbraakrisico is afhankelijk van de ligging van uw huis en hoe beveiligd uw huis van buitenaf oogt. Enkele richtlijnen om uw huis beter te beveiligen: direct offertes aanvragen

  • Uw huis goed op slot doen met extra (verstevigde) sloten 
  • Het gebruiken van een alarminstallatie 
  • Vertragen van de weg die de dief zal moeten afleggen

Werken aan uw inbraakbeveiliging
Uiteraard komen er bij het aanbrengen van een inbraakbeveiliging kosten kijken. Toch zijn er meer redenen te bedenken om een degelijke beveiliging te hebben. De veiligheid van de bewoners is in alle gevallen de hoogste prioriteit. Als u uw huis gaat beveiligen, dan kunt u zich het beste richten op de toegang van het huis. De belangrijkste zijn:

  • De voordeur
  • De achterdeur
  • Het raam

Bij deze drie onderdelen kunt u onder andere denken aan camerabewaking, dummy camera's of verstevigde sloten.

huis beveiliging

Beveiligingscamera’s
Om uw huis beter te beveiligen kunt u camera’s ophangen en aansluiten op een recorder. Het is ook mogelijk om zichtbare dummy camera’s op te hangen. Dat zijn camera’s die bedoeld zijn om de inbreker af te schrikken.

Camerabeelden kunnen helpen om mogelijke daders te identificeren. In sommige gevallen kan het ook een eis zijn van de verzekeringsmaatschappij om hier gebruik van te maken. 

Tip: Breng regelmatig nieuwe sloten aan en doe dat ook als een sleutel kwijt is!

Ervaringen van andere bezoekers

Huis weer veilig!
"Helaas schijnt er in ons huis toch iemand binnen te zijn gekomen. Daarom hebben wij een specialistisch bureau gezocht en op beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl gevonden! In de deuren hebben is er een beugel geïnstalleerd. Een goedkope extra optie, eerlijke bedrijven!"
Beoordeeld door: T. van de Berg uit Amsterdam
Waardering: 9/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe ster

Voordelen van huisbeveiliging

Het installeren van goede huisbeveiliging is noodzakelijk en heeft de volgende voordelen:

  • Op de hoogte zijn van een mogelijke inbraak
  • Inbrekers slaan minder snel toe
  • Kunnen bewijzen dat er is ingebroken
  • Moeilijker voor dieven om in te breken

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis beter beveiligen, waar dien ik vooral op te letten?
In de meeste gevallen wordt een inbraak gepleegd via een deur of raam. Dat zijn dus plekken waar u bijvoorbeeld extra veiligheidssloten kunt aanbrengen.

Welke maatregelen kan ik nemen om te voorkomen dat de inbreker toeslaat?
Het is nooit 100% zeker dat het voor de inbreker onmogelijk is om toe te slaan. Toch is het raadzaam om de kans van slagen te verkleinen met het aanbrengen van een alarminstallatie of dummy camera’s.

Ik wil graag offertes aanvragen om mijn huisbeveiliging te laten nakijken. Kan een beveiligingsbedrijf mij helpen?
Ja, beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl beschikt over een aparte optie om te kiezen voor ‘huisbeveiliging’. Deze bedrijven hebben zich gespecialiseerd op het gebied van ‘huisbeveiliging’. Als u akkoord gaat met een offerte, dan kunt u hen alle vragen gerust stellen.

De website beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag heeft gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van beveiligingsbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van beveiligingsbedrijven:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan om uw huis te laten beveiligen.