Inbraakbeveiliging

Home > Inbraakbeveiliging

De kans op inbraak in Nederland is vrij groot. Ongeveer 20% van de mensen in Nederland zijn slachtoffer geweest van inbraak. Uw inbraakbeveiliging kan gecombineerd worden met een brandmeldinstallatie. Zo kunt u direct op de hoogte worden gebracht van een mogelijke inbraak. Inbraakbeveiligicamera bewakingng kunt u op verschillende manieren gebruiken:

Kluizen
Het goed beveiligen van uw geld of andere kostbare spullen kan met behulp van een kluis gedaan worden. Op deze manier zorgt u ervoor dat de weg die de inbreker moet afleggen langer en moeilijker is. 

Camerabewaking
Met camerabewaking kan een inbreker preventief worden gestopt, maar ook kunt u de beelden gebruiken voor de politie en verzekering. In sommige gevallen is het zelfs een vereiste.

Automatisch (schakel)systeem
Het automatisch inschakelen van een alarm of verlichting. Het is onder andere mogelijk het alarm of de verlichting op afstand aan te schakelen.

Er zijn uiteraard meer zaken die onderdeel kunnen uitmaken van een beveiligingssysteem. Het is altijd raadzaam om de beveiliging en observatiecamera’s te richten op uw deuren en ramen.

TIP Voorkom diefstal en zorg voor inbraakpreventie aan uw woning. Wacht niet tot het te laat is!

direct offertes aanvragen

Ervaringen van andere bezoekers

Snelle aanvraag!
"Een aantal dagen geleden heb ik offertes voor het verbeteren van mijn inbraakbeveiliging aangevraagd. Vandaag kwam mijn voorkeur leverancier al langs en is het geïnstalleerd. Ik ben erg tevreden over alles!"
Toegevoegd: R. Dalen uit Almere
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Voordelen van inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging biedt u de volgende voordelen:

  • Bewijs kunnen tonen van een inbraak
  • Aan eisen voldoen van externe partijen
  • Kleine kans dat een inbreker uw huis kiest
  • De kans van slagen voor de inbreker is minder groot


Veelgestelde vragen

Mijn verzekering vraagt of ik een beveiligingssysteem heb, wat nu?
Een beveiligingssysteem heeft vooral een preventieve werking. Bij kostbare goederen kan de verzekering wensen dat u een inbraakbeveiliging of observatiecamera heeft. Als u hier verder geen ervaring in heeft, is het raadzaam uw huis door een beveiligingsbedrijf te laten beveiligen.

Ik heb al een inbraaksysteem, maar wil de weg langer maken die de dief moet afleggen. Wat kan ik doen?
Een inbraak duurt gemiddeld vijf minuten. Door dit traject langer te maken, kunt u de inbreker afschrikken of zelfs laten aanhouden door de politie. U kunt in dit geval denken aan het aanbrengen van kluizen.

Ik wil een beveiligingsbedrijf inschakelen, maar wat kan een dergelijk bedrijf precies voor mij doen?
In principe kunnen de meeste beveiligingsbedrijven zowel een beveiligingsplan maken, het alarminstallatie selecteren en fungeren als een alarmcentrale. Een particuliere alarmcentrale is een soort centrale waar er een alarm afgaat en de politie dus snel kan worden ingeschakeld.

De website beveiligingsbedrijven-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag heeft gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van beveiligingsbedrijven. Mocht u nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van beveiligingsbedrijven:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan om uw huis tegen inbrekers te laten beveiligen.